ΑΧΑΪΑ: Συνάντηση εργασίας και προετοιμασίας για την πανδημία στο Αίγιο – Εγκαίρως με ψυχραιμία και σύνεση

Συνάντηση εργασίας και προετοιμασίας με εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου και φορέων εμπλεκόμενων στη δημόσια υγεία, είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση των πιθανών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως είναι γνωστό, πέραν των μέτρων και των απαγορεύσεων που έχει θέσει σε εφαρμογή η πολιτεία, ο δήμαρχος Αιγιαλείας αναζητά πάντα τους βέλτιστους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης και αυτού του προβλήματος, λειτουργώντας προληπτικά και πάντα στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ήδη από τον κ. Καλογερόπουλο έχει ανατεθεί στην αντιδήμαρχο Πρόνοιας κα Μαρία Σταυροπούλου και στη βοηθό δημάρχου κα Μαρία Γιδά, ο συντονισμός των ενεργειών για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη, ενώ άμεσα δημιουργείται Ομάδα Εργασίας, σε συνεργασία με υγειονομικούς και άλλους φορείς, που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.
«Η δημοτική αρχή κινήθηκε εγκαίρως με ψυχραιμία και σύνεση, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να προστατευθούν οι δημότες από τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Με τον ίδιο τρόπο, με ευθύνη και σχεδιασμό, θα προχωρήσουμε σε όσες δράσεις χρειαστεί για να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό, η υγεία των συμπολιτών μας» σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας.