ΠΑΤΡΑ: «Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη» – Στις 13 και 14 Μαρτίου

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη» Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π. «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» με την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του Γ.Ν.Π. και Π.Γ.Ν.Π. οργανώνουν στις 13 – 14 Μαρτίου 2020 το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη» στο ξενοδοχείο Patras Palace, στην Πάτρα.

Οι «Ημέρες Νευρολογίας» διοργανώνονται για 7η φορά και αποτελούν συνέχεια της περσινής διημερίδας που πραγματοποιείται για αρκετά έτη από το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Πατρών «O ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» υπό την προεδρία του Διευθυντού κ. Μακρή Νικολάου. Η φετινή διημερίδα, πέραν του επιστημονικού ενδιαφέροντος, θα αποτελέσει και εκδήλωση προς τιμήν του αποχωρήσαντος, λόγω συνταξιοδότησης, τέως Διευθυντού κ. Μακρή Νικολάου. Οι εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων.

Στη φετινή εκδήλωση, οι συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην περιοχή μας. Επίσης, θα γίνει αναφορά σε θέματα που απασχολούν τόσο τους ειδικούς ιατρούς αλλά και τους γενικούς ιατρούς για τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των νέων θεραπειών για την ημικρανία και τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Αισιοδοξούμε ότι οι «Ημέρες Νευρολογίας» θα συνεχίσουν να αποτελούν θεσμό σε συνεργασία και συμμετοχή των ιατρών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και θα συμβάλουν για μια ακόμα χρονιά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των παρόχων υγείας για την ορθή αντιμετώπιση των νευρολογικών παθήσεων.