AXΑΪΑ: Διαγραφή μελών στον Σύλλογο Αλυκής Αιγίου – Σήμερα η γενική συνέλευση με διένεξη

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών αναμένεται στη σημερινή  (10.30π.μ.) γενική συνέλευση του Περιβαλλοντικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου, στο μεζεδοπωλείο «Ορέστης» της παραλίας, με θέμα τη διαγραφή μελών και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.
Αυτό έχει «αναγνωστεί» ως απολογία περί αντικαταστατικών ενεργειών» από το μέλος της «Αγωνιστικής Ομάδας» του συλλόγου Φίλιππο Ακαρέπη, που θεωρεί ότι είναι «ατυχές και παραπέμπει σε άλλες εποχές, όταν καλούσαν τους αγωνιστές ν’ απολογηθούν για την ιδεολογία τους», που καλεί όλα τα μέλη στη γσ, διαβλέποντας μαζικές εκκαθαρίσεις μεθοδευμένες από τη διοίκηση (όπως λέει), πιστεύοντας πως πρέπει να εμποδιστούν. «Συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο εξυπηρετώντας μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που καραδοκούν ν’ αρπάξουν τα φιλέτα από τα οικόπεδα και την παραλία. Μας καταλογίζει ευθύνες για παρεμβάσεις στη δημοτική και λιμενική αρχή, όπως και δημοσιεύσεις στο ΜΜΕ» τονίζουν, μαζί με τον κ. Ακαρέπη και οι: Ντίνα Αλεξοπούλου, Κώστας Βασιλόπουλος, Πάνος Γκότσης, Λευτέρης Καραγιαννίδης, Στέργιος Καυκιάς, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Νίκος Λιακόπουλος και Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.
Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, αντέδρασε λέγοντας: «Αποδοκιμάζουμε έντονα τις συκοφαντικές δημοσιεύσεις τις οποίες ενορχηστρώνει ο κ. Ακαρέπης. Τον καλούμε να κατονομάσει τα δήθεν οικονομικά συμφέροντα, αλλιώς θα είναι κοινός συκοφάντης, αυτός και όσοι συνυπογράφουν. Το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Με την υπόληψη μελών του ΔΣ δε δικαιούται να παίζει κανείς, αλλά ούτε με τον αγώνα που δίνουμε».