ΑΧΑΪΑ: Στον Έβρο μετακινούνται 40 αστυνομικοί – Ενισχύουν τα σύνορα, για αποτροπή αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών

Σε αναμονή εντολής και φύλλου πορείας, βρίσκονταν και χθες, δεκάδες αστυνομικοί από την Δυτική Ελλάδα, προκειμένου να μεταβούν στον Εβρο, προς ενίσχυση των δυνάμεων που υπάρχουν εδώ και ημέρες στα σύνορα, για να αποτρέψουν την αθρόα είσοδο μεταναστών.
Με εντολή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. συνολικά 40 αστυνομικοί από τη Δυτική Ελλάδα, βρίσκονται σε ετοιμότητα, 20 εκ. των οποίων είναι από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Η αναχώρηση των αστυνομικών από την Πάτρα, αναβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω διαφόρων ανεξάρτητων γεγονότων, όμως αν η κατάσταση στον Εβρο παραμείνει τεταμένη, θεωρείται σίγουρο ότι, θα υπάρξουν νέες μετακινήσεις αστυνομικών προς τα σύνορα.
Να σημειωθεί ότι και στην Πάτρα, υπήρξαν πολλοί αστυνομικοί που έθεσαν στη διάθεση της ηγεσίας τους εαυτούς τους, προκειμένου να μεταβούν στα σύνορα του Έβρου, για να συνδράμουν στις προσπάθειές των συναδέλφων τους και του στρατού και να κρατήσουν τα σύνορα της χώρας κλειστά. Έτσι λοιπόν δεκάδες αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ, υπογράφουν την σχετική αναφορά.