ΚΙΝΑΛ: “Οργώνουν” τη χώρα ενόψει της Συνδιάσκεψης του κόμματος

Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου και Ανδρέας Λοβέρδος «επιστρατεύονται» από το Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να «οργώσουν» την χώρα στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος στις 14 και 15 Μαρτίου.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει στις 28 Φεβρουαρίου 2020 με ομιλία του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη στην Πελοπόννησο με θέμα «Η απάντηση στην κλιματική κρίση. Μια νέα «πράσινη συμφωνία» – στοίχημα ζωής».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει συνολικά σε τέσσερις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις. Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά στις 29 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στις διαδικασίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγίου και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος της σοσιαλδημοκρατίας σήμερα στην προοπτική της Ένωσης. Το μεταναστευτικό ζήτημα». Ακολούθως, στις 4 Μαρτίου θα βρεθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή – Δίκαιη μετάβαση στη μετά λιγνήτη εποχή». Η κ. Γεννηματά θα βρεθεί στις 7 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «Οι Έλληνες σοσιαλιστές συζητούν για την οικονομία στην ψηφιακή εποχή, το κοινωνικό κράτος και την κλιματική αλλαγή». Τέλος, στις 9 Μαρτίου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα είναι στην Κρήτη σε εκδήλωση με θέμα: «Η Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στις 9 Μαρτίου θα βρεθεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα απευθύνει ομιλία με θέμα: «Το σύγχρονο Κοινωνικό Κράτος».

Στην Ήπειρο θα είναι στις 8 Μαρτίου ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης θα είναι στις 6 Μαρτίου στην Θεσσαλία και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «Η ελληνική οικονομία στην ψηφιακή εποχή – Η απάντηση στην κλιματική κρίση. Μια νέα «πράσινη συμφωνία» – στοίχημα ζωής».

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής, Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «H Eυρώπη αντιμέτωπη με την μετανάστευση και την κλιματική αλλαγή».

Τέλος, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου θα είναι στις 5 Μαρτίου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος της σοσιαλδημοκρατίας σήμερα στην προοπτική της Ένωσης. Το μεταναστευτικό ζήτημα».