Ατάκα Μητσοτάκη στη Βουλή: «Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους»

Η ειδική συνεδρίαση της Βουλής για τα εργασιακά θέματα μόλις ξεκίνησε και ο πρωθυπουργός πριν την ολομέτωπη σύγκρουσή του με Αλέξη Τσίπρα και ο Δημήτρη Κουτσούμπα που κατέθεσαν την επίκαιρη ερώτηση, αιφνιδίασε τους πάντες όταν με το “καλημέρα” ευχήθηκε χρόνια πολλά και έδωσε τις ευχές του στους ερωτευμένους που γιορτάζουν σήμερα, φυσικά, εντός και εκτός Βουλής.

«Κάνω μια ευχή. Το κλίμα της αγάπης της σημερινής ημέρας να βρει αντανάκλαση στη σημερινή συνεδρίαση» είπε χαρακτηριστικά.

Η Παρασκευή των ερωτευμένων στη Βουλή
Βέβαια, η Παρασκευή των ερωτευμένων βρίσκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους πολιτικούς αρχηγούς και τους βουλευτές στη Βουλή. Και αυτό διότι έχουν κατατεθεί δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αντίστοιχα. Αποφασίστηκε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να καταθέσει αίτημα προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα παραπάνω θέματα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.