Μπαλάσκας για αστυνομικό:Είναι όμορφος, θα περάσει ωραία στη φυλακή

Ενας 29χρονος αστυφύλακας συνελήφθη για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Μάλιστα, λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννέα ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι αντίστοιχα. Η συνολική του λεία έφτανε τα περίπου 4.400 ευρώ.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλασκας μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, όπου και καταδίκασε με έντονο τρόπο τις πράξεις του συναδέλφου του, τις οποίες χαρακτήρισε «απαράδεκτες».

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες».

Ωστόσο, στη συνέχεια προχώρησε σε μία τουλάχιστον αμφιλεγόμενη δήλωση. Όπως είπε, έχει ενημερωθεί ότι είναι όμορφος και ανέφερε… «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή».