ΑΧΑΪΑ: Κηδεύεται σήμερα η μητέρα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κ.Μάρκου – Το συγκινητικό του μήνυμα

Κηδεύεται σήμερα η μητέρα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστα Μάρκου.

Προχθές βράδυ «έφυγε» σε βαθύ γήρας η Αλεξάνδρα Μάρκου, το γένος Αποσκίτη. Ήταν σύζυγος του Βασιλείου Μάρκου, δικηγόρου Καλαβρύτων και επί σειράν ετών Προέδρου του Δικηγορικού Συλλογου και του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

Καταγόταν από το Βελημάχι Γορτυνίας και ήταν το τελευταίο από τα 9 παιδιά της οικογένειας της.

Ο αδελφός της, Κώστας Αποσκίτης, διετέλεσε βουλευτής της ΕΡΕ και της ΝΔ και Υφυπουργός Παιδείας στη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Είχε 2 γιούς, τον Κώστα καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο, Δικηγόρο Πατρών.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 12/2 και ώρα 11.30 πμ, στα Καλάβρυτα

Για τον θάνατό της ο ίδιος έγραψε:

Μας “άφησες” εχτές το βράδυ ούσα σε βαθύ γήρας… Η μητέρα μου Αλεξάνδρα Μάρκου, το γένος Αποσκίτη ήταν σύζυγος του Βασιλείου Μάρκου, δικηγόρου Καλαβρύτων και επί σειράν ετών Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου και του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων. Καταγόταν από το Βελημάχι Γορτυνίας και ήταν το τελευταίο από τα 9 παιδιά της οικογένειας της. Ο αδελφός της, Κώστας Αποσκίτης, διετέλεσε βουλευτής της ΕΡΕ και της ΝΔ και Υφυπουργός Παιδείας στη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είχε 2 γιούς, εμένα και τον Γιωργο, Δικηγόρο Πατρών. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τετάρτη 12/2 και ώρα 11.30 πμ, στα Καλάβρυτα.