ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση νέων ζευγαριών στο ναό Αγίας Μαρίνης – Με Χρυσόστομο

Μια ξεχωριστή συνάντηση νέων ζευγαριών πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, την Δευτέρα 20.1.2020, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ύστερα από συντονισμό του προισταμένου του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιωτάτου πρωτ. π. Παναγιώτου Θωμά.
Στην ωραία αυτή σύναξη συμμετείχαν ζευγάρια που είτε ετέλεσαν τον γάμο τους, είτε εβάπτισαν το παιδί τους, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών κατά το έτος 2019.
Την σύναξη άνοιξε ο π. Παναγιώτης Θωμάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την έμπνευση αυτής της συνάξεως και την υλοποίηση αυτής της εκδηλώσεως και για μεγάλο του πατρικό ενδιαφέρον.
Ο Σεβασμιώτατος εν συνεχεία ωμίλησε μέσα σε κλίμα πνευματικά θερμό, με πολλή πατρική αγάπη στα νέα ζευγάρια που απεδέχθησαν την πρόσκληση της Εκκλησίας να συμμετάσχουν στην τόσο ωραία αυτή σύναξη, ανεφέρθη σε θέματα του γάμου και της οικογενείας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα παραδείγματα και απήντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν, ενώ επήνεσε και τον π. Παναγιώτη Θωμά και τον συνεφημέριό του, π. Γεώργιο Τζεφριό, για την διοργάνωση της εκδηλώσεως.
Την σύναξη πλαισίωσε η χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών της Ενορίας, υπό την διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Μπαλατή.
Τέλος, στα νέα ζευγάρια ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ένα ενθύμιο ως ευλογία για το σπίτι τους.

advertisement