ΑΧΑΪΑ: Η Ολυμπία Λόη στην πρώτη συνάντηση των Τομεαρχών του ΚΙΝ.ΑΛ – «Δυνατό χαρτί μας ο Τουρισμός»

ΞεΚίνημα Αλλαγής, Αντεπίθεση με Πολιτική», ήταν το σύνθημα της πρώτης συνάντησης των Τομεαρχών, των αναπληρωτών Τομεαρχών και των μελών των Τομέων πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, που συνεκλήθη την Πέμπτη στην Αθήνα, με ομιλία απ’ την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
Η Ολυμπία Λόη, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, μετείχε στη συνάντηση με την ιδιότητα της νέας αναπληρώτριας Γραμματέως του Τομέα Τουρισμού. Αμέσως μετά το τέλος της εναρκτήριας εκδήλωσης η κ. Λόη συναντήθηκε με τον Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού, πρώην υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και τους, επίσης, αναπληρωτείς Γραμματείς Ισμήνη Μώρου και Γιώργο Πουσσαίο.
Μια συνάντηση όπου καθορίστηκε το πλαίσιο λειτουργίας του Τομέα Τουρισμού και εκφράστηκε η διάθεση δυναμικών παρεμβάσεων και επεξεργασμένων προτάσεων, με γνώμονα την πλήρη αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων της χώρας. «Ο τουρισμός είναι το δυνατό χαρτί μας, το ερώτημα είναι πόσο είμαστε έτοιμοι κι αποφασισμένοι να το αξιοποιήσουμε πολύ αποτελεσματικότερα απ’ ότι σήμερα», υπογράμμισε η κ. Λόη.
Στην φωτογραφία, η κ. Λόη με τον κ. Νικητιάδη, τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, την κ. Μώρου και τον κ. Πουσσαίο.