ΠΑΤΡΑ: Οι πολύτεκνοι ενίσχυσαν 26 κορίτσια που παντρεύτηκαν

Το Σάββατο σε μια λιτή τελετή στα γραφεία της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων , απονεμήθηκαν 26 κληροδοσίες. Όπως είπε και στην σύντομη ομιλία της η Προεδρος Αν. Μανωλοπουλου , αφορούν σε κοπέλες που παντρεύτηκαν τα έτη 2013-2016 (σύμφωνα με την προκήρυξη που υπήρξε και, κυρίως , κατά τη βούληση του δωρητή αείμνηστου Αναγνωστόπουλου )
· Μετά από πολλά χρόνια αδράνειας , το συμβούλιο βρήκε λύσεις και ενεργοποιήθηκε για τα καλά πλέον , το κληροδότημα και οι σκοποί του . Έτσι με την τελευταία απονομή , όπου καλύφθηκαν για 4 έτη κοπέλες που παντρεύτηκαν κατά το έτος που προκηρύσσεται, ολοκληρώνεται ένας κύκλος που κάλυψε όλα τα προηγούμενα έτη. Υπενθυμίζεται ότι όταν ενεργοποιήθηκε το κληροδότημα , λίγα χρόνια πριν , έλαβαν ποσα το Άσυλο Ανιάτων , το ορφανοτροφείο του Σπατα καθως και η Παντάνασσα στην οποία τελείται και το μνημόσυνο του δωρητή κάθε τέλος έτους .
· Το ΔΣ φιλοδοξεί πλέον η απονομή να γίνεται κάθε χρόνο τόσο στα άνω τρία ιδρύματα όσο και στις 10 κοπέλες , όπως ορίζει το καταστατικό της οργάνωσης .
· Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μπορεί δεν παύει να αποτελεί ένα μικρό βοήθημα .
Άλλωστε η κ. Μανωλοπουλου εδώ και πολλά χρόνια έχει επισημάνει την ανάγκη ενεργοποίησης των τόσων πολλών κληροδοτημάτων που υπάρχουν και συχνά πυκνά «λιμνάζουν»,