(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: «Έβρεξε» μολότοφ αλλά και συλλήψεις στο κέντρο, σε πορεία για τον Αλέξη – «Μάχη» αντιεξουσιαστών και αστυνομικών – Τραυματισμοί και βαριά κατηγορητήρια!

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες  βράδυ  στο κέντρο της Πάτρας, μεταξύ πολυπληθούς ομάδας αντιεξουσιαστών και αστυνομικών. Μετά την ρίψη δεκάδων μολότοφ και πετρών, οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης πορείας νωρίς το βράδυ για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που επαναλήφθηκε και λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Τα επεισόδια έγιναν στο κέντρο, επί της οδού Κορίνθου, στο ύψος της Αγίου Νικολάου, με άτομα  του αντιεξουσιαστικού χώρου  να πετούν  περίπου 50 μολότοφ , κροτίδες, βεγγαλικά και γκαζάκια, εναντίον των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Κατέληξαν στην περιοχή της Αγ. Σοφίας και παρέμειναν για ώρα επί της πλατείας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έγιναν συνολικά 21 προσαγωγές, εκ των οποίων 7 άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για 4 κακουργήματα και 3 πλημμελήματα

Από τα επεισόδια τρεις  αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μία  γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αργότερα ομάδες αντιεξουσιαστών διαδήλωσαν έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας σε συμπαράσταση προς τους συλληφθέντες.