Θ. Παπαθωμά: Ο γιος μου, μου απαγόρευσε να γυρίσω τη σκηνή της διαπόμπευσης

advertisement

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε μάλιστα και την πολυσυζητημένη σκηνή, στην οποία η Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) διασύρεται στο Διαφάνι, όταν αναγκάζεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα.

Υπεύθυνος για τον διασυρμό της είναι ο Κωνσταντής -με τον οποίο διατηρεί σχέση- ο οποίος αποφάσισε να την εκδικηθεί και τυφλωμένος από τη ζήλια της πήρε τα ρούχα και την άφησε γυμνή στον στάβλο, αναγκάζοντάς την να βγει στους δρόμους με τα εσώρουχα.

Η Βιολέτα φτάνει στο καφενείο της σε άθλια κατάσταση, με τα εσώρουχα και ξυπόλητη, μπροστά στα μάτια όλων των συγχωριανών της ενώ την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής βάζει τα γέλια. Ο μόνος που την βοηθάει είναι ο Μιλτιάδης.

Η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά έχει πει για την επίμαχη σκηνή:

«Δεν ήταν τόσο δύσκολη η σκηνή γιατί το συνεργείο και ο συμπρωταγωνιστής μου είναι πολύ καλοί. Ο Γιάννης Κουκουράκης μου ζήτησε 100 φορές συγγνώμη για τη σκηνή που γυρίσαμε. Είναι μια πολύ σκληρή σκηνή είναι η αλήθεια. Όταν πήρα το σενάριο και διάβασα τη σκηνή, σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ ωραία και αληθινή σκηνή και μάλιστα ζήτησα από τη σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική.

Είχα προετοιμάσει τον γιο μου. Βέβαια μου είπε να μην την γυρίσω αυτή τη σκηνή, μου το απαγόρευσε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγγνώμη και ζήτησα την κατανόησή του», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε ο γιος της αυτή τη δύσκολη σκηνή.