ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ: Νέες δηλώσεις του υπουργού Υποδομών Κ.Καραμανλή – Προσπάθεια να «κουμπώσει» στην Ολυμπία Οδό το έργο

Ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής έκανε για μια ακόμα φορά αναφορά στην Πατρών – Πύργου μιλώντας στην εκπομπή One Direct του τηλεοπτικού σταθμού One Channel. Άφησε αιχμές για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να κατατμήσει το έργο σε 8 εργολαβίες και είπε πως υπάρχουν πολλά φέρετρα σε αυτόν τον δρόμο και πως κατανοεί την αγωνία των κατοίκων της Αχαΐας και της Ηλείας. Είπε μάλιστα πως εφόσον υπάρξει συνεννόηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς θα γίνουν ανακοινώσεις. Πρόσθεσε πως γίνεται προσπάθεια να «κουμπώσει» στην Ολυμπία Οδό και αυτό το έργο, μια και εκεί ανήκε εξ αρχής.

Οι δηλώσεις του:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να φτιάξει ένα συγκεκριμένο καναλάρχη, επιχειρηματία και εκδότη και να του δώσει αυτό το έργο. Και το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι κ. Καλογρίτσας. Και στο τέλος πέταξαν τον άνθρωπο ως στημένη λεμονόκουπα, μια και δεν είχε εγγυητικές για το συγκεκριμένο έργο και κηρύχθηκε έκπτωτος της διαδικασίας».
«Έχουμε πολλά φέρετρα σε αυτό το δρόμο. Είναι προτεραιότητα για εμάς τα θέματα οδικής ασφάλειας».
«Καταλαβαίνω την αγωνία των κατοίκων Ηλείας και Αχαϊας. Για 4,5 χρόνια υπέστησαν απίστευτη κοροϊδία. Το θέμα δυστυχώς πολιτικοποιείται και όταν αυτό συμβαίνει δεν είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος».