Τροχαίο στην Πεντέλη: Επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο η 27χρονη, όταν παρέσυρε τον 14χρονο


Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 14χρονο παιδί, που το βράδυ του Σαββάτου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη, ενώ επιχειρούσε να διασχίσει κεντρικό δρόμο στην Πεντέλη.

Το νέο στοιχείο που έχει προκύψει στην υπόθεση, θέλει τον 14χρονο να κατέβηκε από το λεωφορείο στον οποίο επέβαινε και να επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο 25ης Μαρτίου. Εκείνη τη στιγμή και με το λεωφορείο να είναι σταματημένο, η 27χρονη που ερχόταν από πίσω, επιχείρησε να το προσπεράσει για να συνεχίσει την πορεία της με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη, ωστόσο δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε το παιδί να έχει βγει στο δρόμο, το παρέσυρε και το εγκατέλειψε στο το σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε, υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει.

Ακολούθως, η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις. Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε την Κυριακή, στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη