Τροχαίο στην Πεντέλη: «Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;», τα πρώτα λόγια του 14χρονου

Καλύτερη είναι η υγεία του 14χρονου που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από μία 27χρονη οδηγό στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο πατέρας του 14χρονου για πρώτη φορά μετά το τροχαίο μίλησε για το περιστατικό, κάνοντας τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Sport24 και στην εκπομπή «Ξέρεις από μπάλα;», η οποία πρόκειται για την αγαπημένη εκπομπή του 14χρονου. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί παρασύρθηκε όταν η 27χρονη οδηγός προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο από το οποίο στιγμές νωρίτερα είχε αποβιβαστεί ο 14χρονος.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή, ο πατέρας του 14χρονου αποκάλυψε πώς το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του όταν βγήκε από την μηχανική υποστήριξη είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο, με τον πατέρα να ευχαριστεί διασώστες και γιατρούς που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή.

«Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου», είπε εμφανώς συγκινημένος.