(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Παπαδημάτος στον ΣΚΑΪ 89,4 για υπογειοποίηση τρένου – « Αν η Κυβέρνηση μας πείσει για τεχνικές αδυναμίες, ίσως αναθεωρήσουμε τη στάση μας»

Ο Κώστας Πελετίδης  εξαπέλυσε προσβλητική επίθεση στις άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις, αλλά αυτή τη φορά πήρε απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 
Πρόκειται για την επιλογή της παράταξης του δημάρχου να δυναμιτίσει το σκηνικό της ομοφωνίας που επιτεύχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο υπέρ της πλήρους υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής από Ρίο μέχρι Αγιο Ανδρέα.
Μόλις οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης παραμέρισαν επιφυλάξεις και τάχθηκαν υπέρ του ψηφίσματος που πρότεινε η δημοτική αρχή, η τελευταία, αφενός – την Τετάρτη- εμφάνισε το ψήφισμα σαν τεκμήριο σύμπλευσης των άλλων δυνάμεων με την άποψή της, αφετέρου- την Παρασκευή- εξέθεσε την αντιπολίτευση για τη συναίνεσή της: Κατηγόρησε χλευαστικά, και με το ύφος με το οποίο συνηθίζει το σύστημα Πελετίδη να προπηλακίζει προπετώς και χολερικά τις μη κομμουνιστικές δυνάμεις της πόλεις, ότι φαινομενικά συμπλέουν με την πλήρη υπογειοποίηση, ενώ έχουν κατά καιρούς διατυπώσει άλλες απόψεις.
Η  γραμμή Πελετίδη, έγκειται στην ανακολουθία να προτείνει στις άλλες παρατάξεις ψήφισμα, ενώ σκόπευε στη συνέχεια να τις καταγγείλει, είτε το ενέκριναν είτε όχι.

Βαθύτατα ενοχλημένος από τη νέα επίθεση της παράταξης Πελετίδη δήλωνε ο Νίκος Παπαδημάτος, διατεθειμένος «να τον στολίσει στο συμβούλιο» όπως έλεγε χθες.
Ο κ. Παπαδημάτος δήλωσε ότι η επίθεση της παράταξης του Δημάρχου ήταν απαράδεκτη και απρεπής. Πρόσθεσε, με νόημα, ότι «εμείς γεννηθήκαμε στην Πάτρα και έχουμε ενδιαφέρον για την σωστή ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων» σημειώνοντας ότι «θα δούμε τον τρόπο», λαμβάνοντας υπόψη το δεδομένο ότι η κυρίαρχη άποψη στην πόλη τάσσεται υπέρ της υπογειοποίησης. Συνέστησε στον κ. Πελετίδη «να αφήσει το ΚΚΕ έξω από τον Δήμο» και να πάψει να παριστάνει τον αγνό εκφραστή του συμφέροντος της πόλης.
Ο κ. Παπαδημάτος θεωρεί ότι ο κ. Πελετίδης και το ΚΚΕ τεμαχίζουν την πόλη στο όνομα της συναίνεσης.

 

 

Ο κ. Παπαδημάτος μίλησε στην εκπομπή «Δελτίο Τυπου» του  ΣΚΑΪ Πάτρας  89,4