ΠΑΤΡΑ: Ολοκληρώνονται, σήμερα, οι εγγραφές στο Ωδείο της Πολυφωνικής

advertisement

Άρχισαν τις 2 Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές των σπουδαστών στο Ωδείο της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Εφη Καββαδία- Ζέρβα), για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020.
Παράλληλα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, υλοποιείται το πρόγραμμα: «Σεπτέμβρης της Μουσικής», κατά τη διάρκεια του οποίου, οι νέοι σπουδαστές μπορούν να γνωρίσουν μέσα από ιδιαίτερα δωρεάν μαθήματα (9-30 Σεπτεμβρίου), με τον ειδικό καθηγητή, το μουσικό όργανο, που πιστεύουν πως τους εκφράζει:
Οι ειδικευμένοι και καταξιωμένοι καθηγητές του Ωδείου της Πολυφωνικής, θα διδάξουν: Πιάνο, βιολί, βιόλα, τσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο άλτο και τενόρο, τρομπέτα, τρομπόνι, κιθάρα, μονωδία, βυζαντινή μουσική, σύγχρονο τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, αρμόνιο, ακορντεόν, παραδοσιακό κλαρίνο, ούτι, μαντολίνο, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, λαούτο Πολίτικο (λάφτα) και στεριανό, λύρα Πολίτικη και Κρητική, ταμπουρά και ταμπουρά με δοξάρι, λαϊκή κιθάρα παραδοσιακό τραγούδι.
Η φιλοσοφία του Ωδείου της Πολυφωνικής, στηρίζεται στην συνεπή και αποτελεσματική παροχή γνώσεων της μουσικής, μέσω του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού της προσωπικού, γνώση η οποία αποτελεί το απόλυτο μέσο έκφρασης και βίωσης μιας πραγματικότητας υψηλού επιπέδου, με βάθος και ουσία.
Πληροφορίες καθημερινά στη Γραμματεία του Ωδείου της Πολυφωνικής, Κορίνθου 280- Γούναρη, 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, τηλ. 2610222248 και 2610279679. E-mail: choir@polyphonikipatras.gr.