Μάκης Γιατράς: «Ξεκινάμε από το μηδέν»

«Ξεχνάμε όλα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν και ξεκινάμε από το μηδέν. Έχει αρχίσει ήδη η επόμενη χρονιά και εμείς βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας.

Έχουμε ακόμη δυο εβδομάδες για να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και, όπως όλοι, δουλεύουμε και εμείς για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν μυστικά, δεν υπάρχουν κουμπιά. Στην αρχή πέρσι το να δίνουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, μου φάνηκε βουνό, όμως στην συνέχεια είδαμε πως το γουστάρουν και οι παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Eurocup.

Πέρσι φάνηκε ότι μας στοιχίζουν η κόπωση και οι τραυματισμοί, όμως στο τέλος είχαμε υγεία και φρεσκάδα και κάναμε το ντεμαράζ, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς. Απόλυτο φαβορί για τον τίτλο είναι ο Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ, το Περιστέρι, η Λήμνος και ο Ηρακλής θα διεκδικήσουν μαζί με εμάς κάτι καλό. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν καλές ομάδες που θα παλέψουν για το καλύτερο.

Όποιος είναι πιο τυχερός και σοβαρός θα τα καταφέρει. Όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ. Μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να καθιερωθούμε, αλλά να δώσουμε χρόνο και σε νέα παιδιά να παίξουν στον Προμηθέα».