The Final Four με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεκίνησαν οι οντισιόν

Το «The Final Four» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης έρχεται και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, για να ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talent shows.

Οι οντισιόν για την επιλογή των συμμετεχόντων έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ αναμένονται νέες ημερομηνίες για τις μεγάλες οντισιόν που θα γίνουν στην Κύπρο αλλά και για μια ακόμη που θα γίνει στην Αθήνα.

zeta-makrypoulia

 

Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, το «The Final Four» ξεκινάει… ανάποδα! Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα, που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».

Ένας από «The Final Four» θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ!