(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Πάτρα:Το Φεστιβάλ στις γειτονιές της πόλης με Νάντια και Νίκο Καραγιάννη

Το Φεστιβάλ της Πάτρας, στη διάρκεια της φετινής του διαδρομής στις γειτονίες της πόλης, το βράδυ της Τετάρτης (χθες) 24 Ιουλίου, έκανε «στάση» στην πλατεία Παναχαϊκής στο Αρκτικό Διαμέρισμα. Εκεί, εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις μοναδικές ερμηνευτικές ικανότητες της Νάντιας και του Νίκου Καραγιάννη.
Παράλληλα, να έρθουν σε επαφή με έναν ανεκτίμητο θησαυρό της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, που εκτείνεται από την παράδοση μέχρι το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι . Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια μέσα από τα οποία εκφράστηκαν βαθιά συναισθήματα και επιβεβαιώθηκε η πολυμορφική διάσταση της ελληνικής μουσικής.
Οι δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές μαζί με υπέροχους σολίστες – μουσικούς, παρουσίασαν μερικές από τις ποιο σημαντικές στιγμές της ελληνικής μουσικής, με την υπογραφή των Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργου Μητσάκη, Γιάννη Παπαιωάννου, Μανώλη Χιώτη, Παναγιώτη Τούντα, Μιχάλη Σουγιούλ, Κώστα Γιαννίδη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοϊζου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Λίνου Κόκκοτου, Δήμου Μούτση ,Νίκου Γκάτσου, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη, Γιάννης Ρίτσου, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μανώλη Ρασούλη καθώς και εξαιρετικά τραγούδια από την δημοτική μας παράδοση.