ΑΧΑΪΑ: Συλλήψεις για παράνομα τσιγάρα και καταδίκες – Τα συμβάντα

Συνελήφθη, χθες βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών για λαθρεμπορία και φυλάκισης τεσσάρων ετών για απάτη.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για μη καταβολή οφειλών στο δημόσιο.