(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από προνήπια της «Παραμυθούπολης» στο Αίγιο

Σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από τις μελωδίες του μουσικοσυνθέτη και ποιητή Μάνου Χατζιδάκι, στο κινηματοθέατρο Απόλλων στο Αίγιο τα παιδιά του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής – νηπιαγωγείου Παραμυθούπολη, παρουσίασαν ένα μέρος από τη ζωή και το έργο του την Κυριακή στις 23 Ιουνίου. Τα παιδιά τραγούδησαν με συνοδεία πιάνου βιολιού και κρουστών, μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, τα οποία σιγοτραγουδούσαν και οι θεατές. Τα νήπια της Παραμυθούπολης κατά το τελευταίο τρίμηνο άκουσαν, αισθάνθηκαν, τραγούδησαν και βίωσαν τη σπάνιας αισθητικής μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, η οποία θα αποτελέσει μια όμορφη κληρονομιά για την ενήλικη ζωή τους.
Η παράστασή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά του συλλόγου «Φλόγα» (Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες) ενώ συγκεντρώθηκαν χρήματα για τους σκοπούς του.Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τα παιδιά της Παραμυθούπολης
Τα παιδιά με χορευτικά δρώμενα, τραγούδια και μελωδίες του Μάνου, προσεγμένες στολές, ηχητικά και φωτιστικά εφέ κατάφεραν να συγκινήσουν τους θεατές και να τους ταξιδέψουν στα πιο βαθιά τους συναισθήματα που μόνο η μουσική του Μάνου μπορεί να τα αποκαλύψει και να τα φέρει στο φως!!!