Γιώργος Κυριακόπουλος – Παρουσίαση ψηφοδελτίου Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Δυτ. Αχαΐα

«Στις 7 Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτος και ο κ. Μητσοτάκης θα μετανιώσει που επέλεξε την Αχαΐα για να είναι υποψήφιος» τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής, Γιώργος Κυριακόπουλος, στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Δυτική Αχαΐα, χθες βράδυ.

Ο Γ. Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στα επόμενα κρίσιμα 24ωρα που μεσολαβούν από την εκλογική αναμέτρηση και ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν ποια ήταν η θέση της Ελλάδας το 2014 και ποια είναι σήμερα. Υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μια χώρα με 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους στην υγεία, χωρίς αναλώσιμα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία. Με τα παιδιά στα σχολεία που διάβαζαν από τον Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο από φωτοτυπίες. Στη, δε, εργασία ο Γ. Κυριακόπουλος υπενθύμισε το καθεστώς του υποκατώτατου μισθού, τα δυσθεώρητα ύψη της ανεργίας, το φόβο για το αν θα πληρωθούν οι συντάξεις στους συνταξιούχους και τα ελλειμματικά ασφαλιστικά ταμεία που παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Επειδή εργάζομαι στο ΙΚΑ προκαλώ όσους αμφισβητούν αυτά που λέω να έλθουν και να δουν τι σύνταξη λάμβαναν το 2010 και τι σύνταξη λαμβάνουν το 2019. Καθώς και να συζητήσουμε ποιος έκοψε τις συντάξεις…» επεσήμανε.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πρόσθεσε ότι στον αντίποδα έχουμε σήμερα μια χώρα που κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας να την βγάλει από τα μνημόνια και η οποία κινείται για τρίτη χρονιά με ρυθμό ανάπτυξης 2%.  Αναφέρθηκε ακόμα στο ισοζύγιο προσλήψεων-απολύσεων που για πρώτη φορά από το 2001 είναι θετικό  με 269.000 νέες θέσεις εργασίας από τον Ιανουάριο, στη χορήγηση της 13ης σύνταξης, το επίδομα στέγης, τις 120 δόσεις για ρυθμίσεις οφειλών κ.ά.

Ο Γ. Κυριακόπουλος υποστήριξε ότι κάποιοι ψήφισαν με θυμό στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και επέλεξαν μια άλλη παράταξη που έφερε τη χώρα σε δυσμενή κατάσταση. «Αν επιλέξουν πάλι με θυμό» είπε «μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο θυμός να γίνει λυγμός». Για αυτό και τους προσκάλεσε στις 7 Ιουλίου να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.