Οφείλουμε να υποκλιθούμε στο επίτευγμα του Προμηθέα

Με αφορμή την ιστορική πρόκριση του, του Προμηθέα στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ με τον παναθηναϊκό, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και επικεφαλής της παράταξης νέα Πάτρα προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Λιόλιο και τον Μάκη Γιατρά. Υγιέστερη από όλες τις ομάδες του ελληνικού μπάσκετ κατάφερε σε πέντε χρόνια ότι κανένας άλλος αθλητικός οργανισμός έχει πετύχει στη χώρα μας. Να διεκδικεί το πρωτάθλημα Ελλάδος στο μπάσκετ!

Οφείλουμε οι πάντες στην Πάτρα και οι φίλαθλοι όλοι της χώρας να υποκλιθούμε στο επίτευγμα του Προμηθέα και το μεγαλείο του αθλητισμού. Με προγραμματισμό, οργάνωση, άριστες συνθήκες δουλειάς, όραμα και πίστη στους στόχους, ο σπουδαίος αυτός σύλλογος αποτελεί πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό πρότυπο αθλητικού οργανισμού! Η Πάτρα μπορεί να νιώθει περήφανη για τον Προμηθέα και οφείλει να επενδύσει στο θαυμαστό παράδειγμά του για την συνολική ανέλιξη του αθλητισμού της πόλης μας. Η «Νέα Πάτρα», ως δημοτική παράταξη, κατέθεσε έγκαιρα ολοκληρωμένο προγραμματικό πλάνο που διασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να ακολουθήσουν κι άλλα αθλητικά σωματεία της Πάτρας το μοντέλο αθλητικής δράσης του Προμηθέα.

Ο άθλος του ήρθε την κατάλληλη στιγμή να καταδείξει ότι δεν μας αναλογούν άλλοι συμβιβασμοί με την μετριότητα και την αναπτυξιακή καχεξία. Διαθέτει υγιείς δυνάμεις η πόλη και είναι χρέος μας να έρθουν στο προσκήνιο, να αντικαταστήσουν τους μέτριους και μίζερους και να της δώσουν την προοπτική που της αξίζει.