Στις εκλογές του Μαΐου δεν θα ψηφίσουν, ο Περισσός, η Πειραιώς, η Κουμουνδούρου και η Χ. Τρικούπη.Οι Πατρινοί θα ψηφίσουν…

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Παπαδημάτου για τη Δημαρχία της Πάτρας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι καλή δύναμη στον συμπολίτη Νίκο Παπαδημάτο για την κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές αρχές, ως υποψήφιος Δήμαρχος, με χρίσμα από τον κ. Μητσοτάκη.

Πρόκειται για έναν παλαιό πολιτικό, με τον οποίο μας ενώνει η Πάτρα, μας ενώνουν και κοινοί αγώνες στο παρελθόν, με την ίδια παράταξη. Και γι΄ αυτό φρονώ ότι και ο ίδιος θα ταχθεί στον αγώνα να ξεφύγει η Πάτρα από τη μέγγενη του εμπορίου μιζέριας των εντεταλμένων του ΚΚΕ που έχουν τοποθετηθεί στο Δημαρχείο.

Βέβαια, αυτή τη φορά ο αγώνας μας ξεκινάει από διαφορετικές θέσεις και αφετηρίες, δεδομένου ότι εγώ θα εξακολουθώ να τάσσομαι υπέρ μίας αδέσμευτης υποψηφιότητας, χωρίς κομματικά «καπέλα». Η πορεία προς τα εμπρός διασφαλίζεται από το κόμμα της πλειοψηφίας. Και αυτό είναι το «κόμμα των Πατρινών». Με το «κόμμα» της ανεξαρτησίας και της ακηδευμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης, που έλκει κάθε σκεπτόμενο, λογικό, δημιουργικό και προοδευτικό συμπολίτη.

Με το «κόμμα των Πατρινών», λοιπόν, δίνουμε τα δύο νικηφόρα ραντεβού της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών»!

Μόνο έτσι μπορεί η Πάτρα μπορεί να ενώσει δυνάμεις, να παλέψει και  να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Και σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι στην πρώτη γραμμή, εξακολουθώντας να φωνάζω: Η Πάτρα δεν πρέπει να πάει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Μόνο μπροστά!

Γιατί είμαι βέβαιος πως το μεγαλύτερο και πιο  ισχυρό κόμμα είναι το «κόμμα των Πατρινών», που θα δώσει την εμπιστοσύνη του στην λογική και στην ελπίδα, πέρα από διαχωριστικές γραμμές.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου δεν θα ψηφίσουν, ο Περισσός, η Πειραιώς, η Κουμουνδούρου.

Η Πάτρα θα ψηφίσει!»

 

Σχετική δήλωση on camera:

Οι δρόμοι μας με τον Ν.Παπαδημάτο θα συναντηθούν σύντομα! Η Πάτρα μπορεί να ενώσει δυνάμεις https://youtu.be/N43gqVyqo4U