(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Χρήστου Μοσχονά η “Τριλογία του Αλμυρά”

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στον χώρο του βιβλιοπωλείου “Lexis” έγινε την Δευτέρα το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μοσχονά η “Τριλογία του Αλμυρά”. Προλόγισαν οι κ.κ Αλεξόπουλος Γρηγόρης Αντιπεριφερειάρχης, Πετρόπουλος Παναγιώτης Πρόεδρος του πολιτιστικού τομέα του Δήμου και η Λιολιώ Κολυπέρα Πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής” Αχαΐας.
Την εκδήλωσε συντόνισε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σπηλιωτόπουλος Δημήτρης και την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν οι κ.κ Πομώνης Διονύσης Φυσικός, Λάζαρης Αντρέας Φιλόλογος και η θεατρολόγος κι εκπαιδευτικός Ράπτη Αλεξάνδρα. Οι ομιλητές με την γλαφυρή τους αφήγηση κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να το ταξιδέψουν στις γειτονιές και τις αλάνες της Πολιτείας του νερού των δεκαετιών 40-50.
Η παρουσίαση ήταν στα πλαίσια “άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού” υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του συλλόγου “Ζεύξη”
Τα έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου θα δοθούν στο σύλλογο “Άλμα Ζωής” Αχαΐας.Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Χρ. Μοσχονά (Φωτ.)