(ΦΩΤΟ)ΠΑΤΡΑ: Έντεκα προσαγωγές για τις επιθέσεις σε καταστήματα- Έσπασαν μαγαζιά στο κέντρο της πόλης

Σε έντεκα προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τις καταστροφές που προκάλεσαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι σε καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, φορώντας κουκούλες και κρατώντας αντικείμενα προκάλεσαν φθορές σε 11 εμπορικά καταστήματα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών πραγματοποιήθηκαν έντεκα προσαγωγές ατόμων.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:35″

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι άγνωστοι φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα ή βαριοπούλες, έκαναν τις ζημιές στα καταστήματα περπατώντας μεταξύ 2.30 με 2.45 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε δεκαπέντε προσαγωγές χωρίς όμως να μετατραπεί σε σύλληψη κάποια από αυτές.

Επίσης αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν την πιθανότητα η επίθεση να έγινε από άτομα που από νωρίς το βράδυ συμμετείχαν σε πάρτυ εντός του χώρου του παραρτήματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης αλλά το γεγονός σχετίζετε με την υπόθεση Κουφοντίνα, καθώς στο τόπο τις επίθεσης βρέθηκαν γραμμένα συνθήματα κατά του εισαγγελικού βέτο.

—————————————————————————————————————————-

Άγνωστοι κατέστρεψαν τα ξημερώματα της Κυριακής βιτρίνες πολλών καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην Αγίου Νικολάου και στην Ρήγα Φεραίου.

Με μια καταδρομική επιχείρηση οι άγνωστοι δράστες κρατώντας πιθανώς ρόπαλα, επιδόθηκαν σε καταστροφές σε πάνω από 10 εμπορικά καταστήματα και εξαφανίστηκαν.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση έγινε σε δρόμους που θεωρούνται ως η καρδιά του εμπορίου στην Πάτρα, ενώ λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο, βρίσκεται το αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη ενώ από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες