Γρ. Αλεξόπουλος: Καλούμε τον κ. Πελετίδη να μας απαντήσει και αντί αυτού, μας απαντά το ΚΚΕ Αχαΐας!

Στην εξαφάνιση του απερχόμενου δημάρχου Πατρέων και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Πελετίδη από το δημόσιο διάλογο αναφέρθηκε στη σημερινή του ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γιώργος Σπαγκούρος επισημαίνοντας ότι την ίδια ώρα που ο δήμαρχος κρύβεται, απαντά για λογαριασμό του το ΚΚΕ Αχαΐας, εξαπολύοντας επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Σπαγκούρος:

«Εδώ και πολλές ημέρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» καλούν τον απερχόμενο δήμαρχο της Πάτρας κ. Κώστα Πελετίδη να πάψει  να πορεύεται κρυπτόμενος προς τις εκλογές και να λάβει μέρος στο δημόσιο διάλογο για τα πεπραγμένα της θητείας του και τα σοβαρά θέματα που αφορούν την Πάτρα, το παρόν και το μέλλον της.

Και αντί μετά από τόση σιωπή να εμφανιστεί επιτέλους  ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Πελετίδης να δώσει τις  απαντήσεις που  οφείλει, βγήκε να απαντήσει για αυτόν το ΚΚΕ Αχαΐας, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του κ. Αλεξόπουλου, για να καταλήξει στις γνωστές  εκκλήσεις για νίκη του Κομμουνιστικού Κόμματος στο δήμο με Πελετίδη και σε Περιφέρεια  με Καραθανασόπουλο.

Αντί να απαντήσει στους πολίτες ο δήμαρχος που εκλέχθηκε με την ψήφο τους, απαντάει το κόμμα που τον ελέγχει, ο πραγματικός δηλαδή δήμαρχος Πατρέων.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ. Πελετίδη να ζητήσει την άδεια από το κόμμα του προκειμένου να βγει από το προστατευμένο περιβάλλον του ΚΚΕ και να μας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που του θέτουμε.

Τον καλούμε να σταματήσει να κρύβεται και να σταθεί στο ύψος του δημάρχου και ότι του μεταφορέα της κομματικής γραμμής. Η στάση του αυτή συνιστά προσβολή προς την πόλη. Περιμένουμε».