ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιοι με το Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αλισσού

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αλισσού θα είναι οι Κελάμη Θεώνη, Φραγκιά Μαρία, Σαΐτη Ειρήνη, Καληντίρης Παναγιώτης, Κουτρούλης Χρήστος, Σπηλιωτόπουλος Δήμος, Βούλγαρης Αντώνης και ο Παπαδημητρόπουλος Γεώργιος.
«Συγκροτήσαμε ένα πλήρες τοπικό ψηφοδέλτιο. Στηρίζουμε τον σημερινό & αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Αγωνιζόμαστε για την προκοπή και την πρόοδο του χωριού μας» αναφέρουν με μια φωνή οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας Κάτω Αλισσού.
«Οι τοπικές Κοινωνίες φέρνουν τον αέρα της Νίκης. Ο Κάτω Αλισσός ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η Θεώνη, η πρόεδρος μας, η Μαρία, η Ειρήνη, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος, ο Δήμος, ο Αντώνης και ο Γεώργιος. Ένα πλήρες ψηφοδέλτιο από Ενεργούς & Προοδευτικούς Δημότες που αγαπούν το χωριό τους, με διάθεση για προσφορά. Ανησυχούν για τον Τόπο τους και είναι διαθέσιμοι ώστε να προσπαθήσουν να παλέψουν για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που παρουσιάζονται συνεχώς. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την μεγάλη Νίκη που θα βάλει την Δυτική Αχαΐα ακόμη πιο ψηλά» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.
Η Θεώνη Κελάμη διαμένει στον Κάτω Αλισσό. Είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Κάτω Αλισσού και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσέων Πείρος.

Ο Παναγιώτης Καληντίρης γεννήθηκε και διαμένει στον Κάτω Αλισσό. Είναι παντρεμένος με την Παπαχαραλαμποπούλου Αντωνία και έχουν ένα παιδί. Είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αλισσού.
Ο Χρήστος Κουτρούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κάτω Αλισσό. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πολυδωροπούλου και έχουν τρία παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των χωματουργικών.
Η Μαρία Φραγκιά διαμένει στον Κάτω Αλισσό. Είναι παντρεμένη με τον Στάθη Κελάμη και έχουν δυο παιδιά. Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τις ιδιωτικές ασφάλειες.
Ο Δήμος Σπηλιωτόπουλος διαμένει στον Κάτω Αλισσό και έχει δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΔΕΗ. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ομίλου συναδελφικών εκδηλώσεων ΔΕΗ στην Πάτρα. Είναι καθηγητής Αγγλικών. Έχει ενεργή συμμετοχή στον πολιτιστικό σύλλογο Αλισσέων Πείρος. Κατέχει επτά πτυχία από διαφορετικά Πανεπιστήμια στο σύστημα COURSERA.
Ο Αντώνης Βούλγαρης διαμένει στον Κάτω Αλισσό. Είναι παντρεμένος με την Χριστοδούλου Μαρία και έχουν τρείς γιούς. Είναι επιχειρηματίας στον χώρο του αθλητισμού. Διατηρεί το γήπεδο 5Χ5 στον Αλισσό. Είναι πρόεδρος στο Αθλητικό Σωματείο Πρωτέας. Έχει διατελέσει πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Δημοτικό σχολείο Αλισσού και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λουσικών.
Ο Γεώργιος Παπαδημητρόπουλος ζει στον Κάτω Αλισσό. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Λοτσάρη και έχουν δυο παιδιά. Είναι αγρότης.
Η Ειρήνη Σαΐτη ζει στον Κάτω Αλισσό και είναι παντρεμένη με τον Καλπουζάνη Δημήτριο.