Το MOXY για πρώτη φορά στην Πάτρα.

Μετά τη Νέα Ορλεάνη, το Μόναχο, το Μιλάνο και τη Φρανκφούρτη, η Πάτρα καλωσορίζει τη νέα γενιά ξενοδοχείων με το ζωντανό, παιχνιδιάρικο design και την νέα φιλοσοφία ευρηματικών χώρων που ξεχωρίζουν για την φιλική και προσιτή εξυπηρέτηση.

Ο Βενιαμίν του ξενοδοχειακού ομίλου Marriott International, τα ΜΟΧΥ ΗΟΤELS, ανοίγουν για πρώτη φορά τις πόρτες τους στο ελληνικό κοινό, με αφετηρία την Πάτρα.

Το Moxy Patra Marina, δημιουργήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο «Μορέας» που άφησε το δικό του αποτύπωμα και λειτούργησε από το 1974 έως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Πρωτοποριακοί χώροι, ευφάνταστα cocktail και 116 υπερ-μοντέρνα δωμάτια, δένουν αρμονικά με τον δημιουργικό, πρόσχαρο χαρακτήρα της Πάτρας και ανοίγουν τον δρόμο για νέες εξελίξεις.

Με μότο «Now and Wow» και τεχνολογικά προηγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως το mobile key, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ελέγχει την κλειδαριά του δωματίου του από το κινητό του, το Moxy Patra Marina είναι ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, τόσο για την χώρα όσο και για την τοπική κοινωνία.

Το προσωπικό, που θα αποτελείται κυρίως από Πατρινούς που αγαπούν την πόλη και γνωρίζουν όλα τα μυστικά της, καλωσορίζει με χαρά κάθε επισκέπτη.

Ο νέος τουριστικός πόλος έλξης είναι ένα σημαντικό έργο για τον τουρισμό και το κόστος επένδυσής του ανήλθε στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ένα έργο της που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά στην δημιουργία κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών αξιών.

Φορέας επένδυσης είναι η «DPN ΑΕ» σε μισθωμένο ακίνητο από την “Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π”.» ενώ τo Project Management του Έργου ανέλαβε η “DIMAND ΑΕ” και το management του ξενοδοχείου η CS Hospitality/Shaner Group, εγκεκριμένος operator της Marriott International.

advertisement