ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της η δημοτική κίνηση “Ανταρσία στην Πάτρα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή”

Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της η δημοτική κίνηση “Ανταρσία στην Πάτρα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή”,

Η δημοτική κίνηση “Ανταρσία στην Πάτρα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή”, καλεί όλες και όλους στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της, σήμερα το απόγευμα στις 7μμ, στην αίθουσα συνελεύσεων της ΟΕΒΕΣΝΑ (πρώην ΕΒΕ), Αράτου 21, 1ος όροφος, στην πλατεία Όλγας.

Την συζήτηση θα ανοίξουν:
ο επικεφαλής της κίνησης Δημήτρης Μπελιάς,
και οι υποψήφοιοι δημοτικοί σύμβουλοι :
Γιάννης Αγγελόπουλος, μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και
Άγγελος Κωνσταντίνου,δημοσιογράφος, αλληλέγγυος ΕΡΑ Πάτρας.
Με μια σειρά από επισκέψεις, τις προηγούμενες ημέρες, κλιμάκια μελών της δημοτικής κίνησης “Ανταρσία στην Πάτρα” καλούσαν στην εκδήλωση και άνοιξαν την συζήτηση με εργαζόμενους και εργαζόμενες σε μια σειρά χώρους εργασίας στον Δήμο, στα ΕΛΤΑ, στα νοσοκομεία του Ρίου και του Άγ. Ανδρέα, και αλλού.
Προπαγάνδισαν την εκδήλωση και τις θέσεις της “Ανταρσία στην Πάτρα” , με μαζική εξόρμηση στο κέντρο της πόλης, αλλά και με αντιπροσωπεία στην απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ Αχαίας και μαθητών από σχολεία της πόλης μας, που διαδήλωσαν χθες, ενάντια στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου για το νέο λύκειο.
Η διάθεση του κόσμου να συζητήσει την εναλλακτική που προτείνει η αντικαπιταλιστική αριστερά φάνηκε από την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι παρεμβάσεις μας στην πόλη.