(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στις φοιτητικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος – Στο πλευρό της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Τους χώρους όπου διεξήχθησαν οι φοιτητικές εκλογές επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος. Συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία

Ως γνωστόν ο Νίκος Παπαδημάτος ως φοιτητής Ιατρικής και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΝΝΕΔ, υπήρξε ο ιδρυτής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για τον ίδιο να βρίσκεται σήμερα κοντά στα μέλη της, με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων.

«Ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων βρέθηκα σήμερα κοντά στους φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Ήταν για μένα μία ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή, αφού συνομίλησα μαζί τους και τοςυ ευχήθηκα δύναμη και επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Ως φοιτητής Ιατρικής και στέλεχος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΝΝΕΔ ίδρυσα την φοιτητική Παράταξη, σε εποχές δύσκολες και σκληρές για το φοιτητικό κίνημα και την Νέα Δημοκρατία.

Περνώντας τα χρόνια, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ δυνάμωσε και είναι εδώ και πολλά χρόνια πρώτη δύναμη στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Εύχομαι από την καρδιά μου η μεγάλη της νίκη και φέτος, να αποτελέσει το έναυσμα, έτσι ώστε το φοιτητικό κίνημα να συμβάλλει στην αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να δώσει δυνατότητες τέτοιες ώστε οι Έλληνες επιστήμονες να παραμένουν στην χώρα μας .» δήλωσε ο κ. Παπαδημάτος