Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για επέκταση συμβολαίου στον Ινσούα


Το πρόσωπο των ημερών είναι στον Παναθηναϊκό ο Εμανουέλ Ινσούα, μετά τη σπουδαία του εμφάνιση απέναντι στον Άρη και το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε.

«Η αλήθεια είναι πως όταν κάνω τέτοια πράγματα στο γήπεδο, τα προσπαθώ πάλι μετά. Και δέκα φορές να τα κάνω, δεν μου βγαίνουν, όποτε καταλαβαίνετε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που πέτυχα αυτό το γκολ», δήλωσε ο Αργεντινός αριστερός μπακ.

«Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, για τον Παναθηναϊκό, για τους φιλάθλους. Εδώ είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό σπίτι μου και ελπίζω να προχωρήσουμε και να τελειώσουμε καλά τη χρονιά», πρόσθεσε.

Ο Ινσούα διανύει τη δεύτερη σεζόν από το τριετές του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως καλοκαίρι του 2020 λήγει το τρέχον συμβόλαιο, στο οποίο προβλέπεται ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αν καλυφθεί θα πρέπει να γίνει με όλα τα χρήματα μπροστά, αλλά οι «πράσινοι» θα καρπωθούν τα μισά, καθώς το 50% ανήκει στην Ουντινέζε. Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να γίνει επαφή με τον 28χρονο άσο για να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών με αύξηση των αποδοχών του.

Το θετικό είναι πως ο Ινσούα νιώθει ευτυχής στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε προ λίγων μηνών το παιδί του, ενώ είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το ρόλο και τις συμμετοχές του στην ομάδα μετά από αρκετές σεζόν που δεν είχε την παρουσία που θα ήθελε στις προηγούμενες ομάδες του.

Πηγή: sport-fm.gr