(ΒΙΝΤΕΟ)-ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση του Π. Ψωμά και μελών του “σπιράλ” με το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ

Τα γραφεία του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του “σπιράλ”.

O πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Τάσος Γιατράς, αντιπρόεδρος, Παναγιώτης  Ματθαιόπουλος, γεν. γραμματέας και το μέλος Γιώργος Κολλιόπουλος παρουσίασαν τα προβλήματα του κλάδου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κινητοποίηση της 18ης Μαρτίου, με τον Πέτρο Ψωμά να τους συγχαίρει για την πρωτοβουλία και την επιτυχία της.

«Αυτό που καταφέρατε στις 18 Μαρτίου που έκλεισαν τα μαγαζιά,  με το υπέροχο σύνθημα Κλείνουμε για να μην κλείσουμε, είναι κατάκτηση. Καταφέρατε δηλαδή να πείσετε τόσους ανθρώπους να κλείσουν τα μαγαζιά τους, να χάσουν πόρους και να στοιχηθούν σε ένα κοινό αγώνα. Η συνεργασία είναι από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το “σπιράλ” και είναι το απόλυτο ζητούμενο στην πόλη» τόνισε μεταξύ άλλων Πέτρος Ψωμάς .  

Από την πλευρά του το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ εξήρε την πρωτοβουλία του “σπιράλ” τονίζοντας: «Εμείς θέλουμε απέναντί μας ανθρώπους σαν κι εσάς, νέους  με όραμα, για να φτιάξουμε μια πόλη ευρωπαϊκή. Γιατί δυστυχώς η Πάτρα δεν είναι ευρωπαϊκή πόλη».

«Αναλάβαμε μια πρωτοβουλία και συστήσαμε μια δημοτική παράταξη που προέρχεται από τους πολίτες. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής, ούτε θέλουμε να γίνουμε. Είμαστε πολίτες.  Έχουμε δει το μοντέλο, όπου οι πολίτες εμπνέονται από τους ίδιους τους πολίτες, να λειτουργεί σε άλλους δήμους και θέλουμε να το επιτύχουμε και στην πόλη μας» τόνισε ο κ. Ψωμάς, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι το “σπιράλ” θα έχει ρόλο στη διοίκηση του Δήμου από το ερχόμενο φθινόπωρο και «το μοντέλο αυτό θα “τεσταριστεί” καθώς ένα μεγάλο κομμάτι  της κοινής γνώμης θέλει κάτι διαφορετικό»

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευε αντιπροσωπεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του “σπιράλ”, αποτελούμενη από τους: Μαρία Γούβη, Θάνος Δούρος, Βάσια Ηλιοπούλου, Ράνια Μπότσολου, Γιώργος Σιγαλός, Αθηνά Σουγλέρη, Σπύρος Σπυρόπουλος και Άκια Σταμάτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://youtu.be/Prdve0AygKIβ