MasterChef: Η Ασημίνα «πέταξε» εκτός τον Τάσο και το Twitter πανηγυρίζει!

Μία ακόμη διαδικασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στο «Masterchef», στο Star. Τάσος Κυρικλάκης, Ασημίνα Ουστάλλι και Σταμάτης Κωβαίος κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα δύσκολο πιάτο, που έφερε την υπογραφή του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη.

Ο Σταμάτης κατάφερε να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο το πιάτο, ενώ σύμφωνα με τον Σωτήρη Κοντιζά η Ασημίνα έκανε το καλύτερο στήσιμο. Έτσι, ο Τάσος είχε τις περισσότερες αστοχίες και αποχώρησε ξανά από το ριάλιτι μαγειρικής, λίγες μόνο μέρες μετά τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε από τους κριτές.

Η Ασημίνα απέδειξε και πάλι ότι δικαίως κατέχει τον τίτλο του «εξολοθρευτή» από τους συμπαίκτες της, καθώς έχει βγει αλώβητη σε έξι δοκιμασίες αποχώρησης. Μάλιστα, όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο Μανώλης της άνοιξε την πόρτα και έμεινε άφωνος, καθώς περίμενε ότι θα επέστρεφε ο Τάσος. Ψυχρή ήταν και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία κατά τη διάρκεια αποχώρησης είχε πετάξει τα «καρφιά» της για την Ασημίνα.

Τόσο αυτές οι δηλώσεις, που εξόργισαν, όσο και το γεγονός ότι οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter αναγνωρίζουν στην Ασημίνα «επιμονή, συνέπεια, μαχητικότητα, ευγένεια», αλλά κυρίως γιατί διακρίνουν μια αδικία στο πρόσωπό της από κάποιους παίκτες, τους έκαναν να πανηγυρίζουν για την επιστροφή της στο σπίτι και την παραμονή της στο παιχνίδι.

Κι όπως δήλωσε κι στο τέλος, η Ασημίνα: «Για να καταλάβουν μερικοί ότι δεν είμαι μόνο για να κόβω ντομάτες και να καθαρίζω αγγούρια»

Και κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter: