Full in Love ο Αλέξης Γεωργούλης!

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της Ελληνικής τηλεόρασης. Ο ηθοποιός ωστόσο δύσκολα αναφέρεται στην προσωπική του ζωή αφού δεν του αρέσει να εκθέτει τις σχέσεις του στα φώτα της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό του από την Τόνια Σωτηροπούλου δεν είχαμε κανένα νέο για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Μια ευχάριστη είδηση όμως είδε το φως το δημοσιότητας μέσα από ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life. Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς show μεταμφιέσεων «Your face sounds familiar» ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης» αλλά και την αγγλική σειρά «The Durrells» φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της εφημερίδα ο Αλέξης Γεωργούλης έχει έρθει αρκετά κοντά Κατερίνα Παπαμερή, που ανήκει στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1.

«Ο Αλέξης και η Κατερίνα έχουν μια τρυφερή σχέση που απολαμβάνουν ιδιαίτερα! Αρχικά ήταν καθαρά επαγγελματική η επαφή τους, μα στη συνέχεια υπήρξε φλερτ, το οποίο… φούντωσε και εξελίχθηκε στην τρυφερή σχέση για την οποία κάνουμε λόγο!» δηλώνουν πηγές από το περιβάλλουν τους στην εφημερίδα Real Life. Η Κατερίνα φέρεται να είναι παράφορα ερωτευμένη με τον μέχρι πρόσφατα εργένη ηθοποιό, ενώ και εκείνος μοιάζει να έχει βρει στο πρόσωπό της τo άλλο του μισό. Το ότι είναι ζευγάρι είναι κοινό μυστικό στο «Παλλάς» όπου παίζει ο Αλέξης και φυσικά στο πλατό του «Your face sounds familiar» που συμμετέχει ως κριτής ο Γεωργούλης. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, και φροντίζουν να μην δίνουν δικαιώματα.