Το 1o MEGA 4×4 Πάτρας- Νέο είδος με πολύ θέαμα στις 5,6 και 7 Απριλίου

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ και την Συνδιοργάνωση του Δήμου Ερυμάνθου θα διοργανώσουν έναν αγώνα εκτός δρόμου, με την ονομασία «1ο MEGA 4 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε., στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, σε 4 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 4 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.

Καθώς ο Αγώνας είναι ένα νέο είδος για τα Ελληνικά Δεδομένα η Οργανωτική Επιτροπή συνιστά την πολύ καλή ανάγνωση των κανονισμών και την επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Λέσχης 4χ4 Πάτρας Κωνσταντίνο Μπιρμπίλη (6982449363).

Επιγραμματικά αναφέρεται πως ο Αγώνας θα είναι κάτι ανάμεσα στα γνωστά μας Wild Terrain και Enduro, με χαρακτηριστικά circuit. Το κάθε πλήρωμα θα παίρνει εκκίνηση σε προκαθορισμένο χρόνο καθώς ανα 3 λεπτά θα δίνετε εκκίνηση, με αποτέλεσμα μέσα στην Ε.Δ. να υπάρχει περίπτωση να βρεθούν 3 ή και 4 αυτοκίνητα ταυτόχρονα, όπου θα επιτρέπονται οι προσπεράσεις, κάτι που όμως δεν θα ισχύει για την Ομάδα ENTRY. Το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει την κάθε Ειδική Διαδρομή θα πρέπει να ολοκληρώσει 3 ή 4 περάσματα.

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει και τις εξής παροχές προς τους συμμετέχοντες :

  • Δωρεάν 2 διανυκτερεύσεις σε 2 κλινο δωμάτιο για το κάθε πλήρωμα
  • Πανηγυρική εκκίνηση στο Μόλο της Αγ. Νικολάου στην Πάτρα
  • Δωρεάν στάθμευση την Παρασκευή 05-04 το βράδυ στο σημείο εκκίνησης για τα αγωνιστικά με φύλαξη
  • Δωρεάν στάθμευση σε απόσταση 500μ από το σημείο του Αγώνα για τα Αγωνιστικά με φύλαξη για το Σάββατο 06-04
  • Πλούσια δώρα στους νικητές των Ομάδων
  • Αναμνηστικό σε όλους τους Συμμετέχοντες

Η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει σύντομα και νέες λεπτομέρειες για τον αγώνα.