ΠΑΤΡΑ: Ο Διονύσης Βούλγαρης στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά

«Η σκέψη να ασχοληθώ με τα κοινά με «βασανίζει» πολλά χρόνια τώρα. Η επικρατούσα κομματική κουλτούρα των συμφερόντων, της αδιαφάνειας και της αναξιοκρατίας, ακόμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση, με αποθάρρυνε από μια τέτοια απόφαση. Τα κόμματα ανήκουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και οι ίδιοι οι δημότες το ξέρουν ότι δεν έχουν θέση στη γειτονιά τους. Η κάθε πόλη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, τα δικά της ατού και διψάει κάθε 4 χρόνια για ανθρώπους με όρεξη, ομαδικό πνεύμα και όραμα για να τα αναδείξει» αναφέρει ο Διονύσης Βούλγαρης, εκπαιδευτικός πληροφορικής. ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ”.

«Με τον Πέτρο Ψωμά είμαστε φίλοι πάνω από 30 χρόνια, έχουμε περάσει πολλά μαζί, γνωρίζω τη διαδρομή του και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Όταν έμαθα για την υποψηφιότητά του άλλαξαν τα δεδομένα για εμένα. Με μεγάλη μου χαρά και τιμή, θα βοηθήσω με τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες στην τεράστια αυτή προσπάθεια, αποδεχόμενος την πρόσκληση για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το “σπιράλ”» προσθέτει.

«Στην Πάτρα έχουν γίνει αρκετά, αλλά μέχρι εκεί. Ας ανοίξουμε τις πόρτες στον έξω κόσμο, ας φωνάξουμε τα παιδιά πίσω στις πλατείες, ας εκμεταλλευτούμε επιτέλους τα παρατημένα κτίρια που «μας ανήκουν», ας ανεβάσουμε το Νο1 προϊόν μας, το καρναβάλι, στη θέση που του αξίζει, ας κινητοποιηθούμε όλοι μας. Η Πάτρα δεν πρέπει να μείνει στάσιμη!» τονίζει και εξηγεί πως επιθυμεί μια Πάτρα πιο φιλική στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στους ποδηλάτες, στα παιδιά, στους τουρίστες. «Θέλω να αποκτήσει ξανά την αίγλη που είχε η παλιά πόλη, να εκμεταλλευτούμε τον φυσικό πλούτο της ευρύτερης περιοχής. Θέλω να βλέπω χαρούμενα παιδιά στους δρόμους, στα πάρκα και στις πλατείες, με εναλλακτικές και ελκυστικές προτάσεις διασκέδασης, πιο κοντά στη φύση και στην ηλικία τους» καταλήγει.

Ο Διονύσης Βούλγαρης του Δημητρίου γεννήθηκε το 1972 στην Πάτρα. Μεγάλωσε στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας και τελείωσε το 3ο Γενικό Λύκειο. Σπούδασε Μηχανικός Υπολογιστικών Συστημάτων στο ΤΕΙ Πειραιά. Από το 1999 μέχρι το 2001 εργάστηκε ως τεχνικός Η/Υ και Δικτύων στο Τμήμα Μηχανογράφησης και IT της εταιρίας COSMOTE – Κινητές Τηλεφωνίες. Έως το 2003 εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής πληροφορικής με πλήρες ωράριο, στο 1ο ΤΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ και 9ο ΤΕΕ ΑΘΗΝΩΝ. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μόνιμος εκπαιδευτικός Πληροφορικής, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μετά από 27 χρόνια στην Αθήνα, επέστρεψε μόνιμα πλέον στην παλιά του γειτονιά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.”