Επικοινωνιακού χαρακτήρα παρεμβάσεις που είχαν ισχνά αποτελέσματα

Σε κλιμάκιο του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, που περιόδευσε στο Αίγιο μετείχε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Χαράλαμπος Μπονάνος, μαζί με συνυποψήφιους του.
Ο Χ. Μπονάνος στις επαφές που είχε με μέλη του εμπορικού κόσμου και επαγγελματίες τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί ο Ν. Φαρμάκης, ο οποίος εκπροσωπεί τη νέα γενιά του πολιτικού δυναμικού στη Δυτική Ελλάδα και εκφράζει με αυθεντικό τρόπο τη βούληση της κοινωνίας για την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια. Επίσης, τους μετέφερε ότι στο πρόγραμμα του συνδυασμού που θα παρουσιαστεί σύντομα στους πολίτες θα περιλαμβάνονται συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την τόνωση της αγοράς στην Αιγιάλεια.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος υποστήριξε ότι η απερχόμενη περιφερειακή αρχή είχε την ευκαιρία στη διάρκεια της θητείας της να εφαρμόσει πολιτικές που θα έδιναν οικονομικές ανάσες στους μικρομεσαίους επαγγελματίες της περιοχής. Αντ’ αυτού επέλεξε να αναλωθεί σε επικοινωνιακού χαρακτήρα παρεμβάσεις που είχαν ισχνά αποτελέσματα για τους ίδιους και το προσωπικό των επιχειρήσεών τους.