ΠΑΤΡΑ: H Μαρία Ασπιώτη υποψήφια με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά

«Αποφάσισα κι εγώ να συμμετέχω στο “σπιράλ” για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές γιατί στο πρόσωπο του Πέτρου Ψωμά είδα έναν άνθρωπο με ενδιαφέρον προς τους συμπολίτες του και όρεξη να κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει η πόλη μας καλύτερη» δηλώνει η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Ασπιώτη, που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ”.

«Γι ‘αυτό κι εγώ αποφάσισα να συμβάλλω σε αυτό το έργο, ώστε να βοηθήσω όπως μπορώ να αλλάξω την πορεία αυτής της πόλης και να προσφέρω καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητά μας. Να δημιουργήσουμε προσβάσιμα μέρη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι καιρός η πόλη μας να πάει μπροστά όπως πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας, με έργα υποδομής και παρεμβάσεις, που μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα της» προσθέτει.

Η Μαρία Ασπιώτη του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Πάτρα. Κατέχει ακαδημαϊκές γνώσεις στον σχεδιασμό των τεχνικών έργων. Έχει υπάρξει εθελόντρια στην Πυροσβεστική. Εχει παρακολουθήσει πρόγραμμα φροντίδας ηλικιωμένων και κατέχει μεγάλη εμπειρία μέσα από την ενασχόλησή της με τους χώρους εστίασης.