ΠΑΤΡΑ: Υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο Χρήστος Μπακαλάρος

Υπόψηφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, «Πρωτεύουσα ξανά», είναι ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Χρήστος Μπακαλάρος. Σε ανακοίνωση του αναφαίρει:

Με αίσθημα ευθύνης και με τη συνέπεια της 12χρονης θητείας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Πάτρας και Δημοτικός Σύμβουλος, γνωρίζοντας τα προβλήματα της πόλης μας, αποφάσισα να διαθέσω τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια για την πόλη που μας αξίζει. Συστρατεύομαι σ’ αυτόν τον αγώνα, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, πιστεύοντας ότι ως ο επόμενος Δήμαρχος Πατρέων θα απαντήσει στις σύγχρονες προκλήσεις και όλοι μαζί θα κάνουμε την Πάτρα, Πρωτεύουσα ξανά.

Η πόλη τα τελευταία τέσσερα χρόνια πληρώνει το τίμημα του κομματικού ελέγχου και της καθοδήγησης από τον Περισσό και παραμένει αγκιστρωμένη σε μίζερες πρακτικές που την έχουν βυθίσει σ’ έναν φαύλο κύκλο εσωστρέφειας. Η Πάτρα μας δεν υποτάσσεται, αλλά ούτε και αντέχει άλλες χαμένες ευκαιρίες. Χρειάζεται όραμα, αγάπη, θέληση για συνεργασίες και επιμονή για να ανοίξει πάλι τους ορίζοντές της και να ξαναμπεί σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

advertisement