Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτό μετά τη φυλακή -Χαμόγελα, αγκαλιές [εικόνες]

Με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πανηγυρίζει την αθώωσή της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά από 1,5 χρόνο στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ ξαναβρήκε την ελευθερία της, όταν το κινεζικό δικαστήριο σήμερα το πρωί την έκρινε αθώα.

Η περιπέτειά της Ειρήνης Μελισσαροπούλου λοιπόν έληξε ύστερα από 1,5 χρόνο, κάτι το οποίο ήταν έκπληξη ακόμη και για τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος σήμερα δήλωσε ευτυχής που διαψεύστηκε.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, στις πρώτες φωτογραφίες της μετά την αθώωσή της απεικονίζεται να χαμογελά πλατιά και να χάνεται στην αγκαλιά της μητέρας της, κρατώντας στο χέρι της την πλαστική σακούλα με τα προσωπικά της αντικείμενα και τα χαρτιά της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην αγκαλιά της μητέρας της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην αγκαλιά της μητέρας της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ποζάρει με δικούς της ανθρώπους.

 

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ποζάρει με δικούς της ανθρώπους.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πόζαρε φυσικά και με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου.

Πλατιά χαμόγελα και από τον Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος ήταν συγκρατημένος στις εκτιμήσεις του για την έκβαση της δίκης όλο το προηγούμενο διάστημα, δηλώνοντας ότι θα ήταν έκπληξη η αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου δεδομένης της αυστηρότητας της κινεζικής νομοθεσίας.

Πλατιά χαμόγελα και από τον Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος ήταν συγκρατημένος στις εκτιμήσεις του για την έκβαση της δίκης όλο το προηγούμενο διάστημα, δηλώνοντας ότι θα ήταν έκπληξη η αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου δεδομένης της αυστηρότητας της κινεζικής νομοθεσίας. Ο δικηγόρος με την 21χρονη φοιτήτρια μετά τη δίκη.