Πάτρα:Οι Μεσογειακοί Αγώνες ζητούν στελέχη έως 31 Δεκεμβρίου

Ξεκίνησε από χθες η διαδικασία υποδοχής βιογραφικών για την πρόσληψη συνεργατών στους μεσογειακούς παράκτιους αγώνες της Πάτρας. Η στελέχωση της οργανωτικής επιτροπής με εξειδικευμένο προσωπικό αποτελεί ένα κομβικό σκέλος της προετοιμασίας της διοργάνωσης και ήταν προαπαιτούμενο για τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων.
Η αρχή έγινε από τέσσερις διαφορετικές ειδικότητες με τα ανάλογα προσόντα. Αυτές είναι οι εξής:
Υπεύθυνος/η κοινωνικών δικτύων: Θα έχει την ευθύνη να τροφοδοτεί σε συνεχή βάση τα κοινωνικά δίκτυα με ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες κλπ. Θα παρακολουθεί και θα απαντάει (σε συνεργασία με τον διευθυντή) σε ερωτήσεις, παρατηρήσεις χρηστών και θα δημιουργεί κουίζ ή γκάλοπ, διαγωνισμούς κλπ. Στα προσόντα που αναζητούνται είναι η άριστη γνώση της τεχνολογίας, πολύ καλά αγγλικά, πλήρης διαθεσιμότητα χρόνου και σχετική προϋπηρεσία.
Νομικός, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, προκειμένου να απασχοληθεί για το διάστημα από 10 Μαρτίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου 2019 ή έως ότου λήξουν οι οποιεσδήποτε νομικές εκκρεμότητες πιθανόν έχει η Επιτροπή, μέχρι την τελική εκκαθάριση και διάλυσή της. Απαραίτητη προϋπόθεση, η άριστη γνώση των κανόνων Δημόσιας Διοίκησης, του Δημόσιου Λογιστικού αλλά και θεμάτων συμβάσεων. Η αμοιβή για όλο το διάστημα απασχόλησης ορίζεται στις 20.000 € +ΦΠΑ.
Υπεύθυνος τμήματος προβολής, ο οποίος μεταξύ άλλων θα συντάσσει εγχειρίδιο προδιαγραφών για τις ανάγκες προβολής κάθε δράσης και ενέργειας της οργανωτικής επιτροπής, σε συνεργασία με το τμήμα προμηθειών θα αναζητά εταιρείες διεξαγωγής ερευνών κοινής γνώμης, διαφημιστικές εταιρίες για σχεδιασμό δημιουργικού, παραγωγούς ραδιοφωνικών μηνυμάτων κ.ά. Θα πρέπει να έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχου επιπέδου διοργανώσεις.
Υπεύθυνος τμήματος εισιτηρίων, ο οποίος θα εκπονήσει το οριστικό πρόγραμμα εισιτηρίων, θα αναθέτει μέσω της διεύθυνσης μάρκετινγκ τον σχεδιασμό των εισιτηρίων, θα διαμορφώσει τις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης εισιτηρίων, θα οργανώσει τα πωλητήρια και θα εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους των πωλητηρίων, θα προΐσταται του αρμόδιου τομέα κ.ά. Θα πρέπει να γνωρίζει άριστα αγγλικά και να έχει προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχου επιπέδου διοργανώσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στον σύνδεσμο «workwithus» και να στέλνουν τα βιογραφικά τους. Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί, όπως έχει δεσμευτεί η Ο.Ε, για όλες τις προσλήψεις έως την έναρξη των αγώνων τον Αύγουστο.