Και του χρόνου όλοι ξανά στην αφετηρία…

«Μια γιορτή με πρώτους και μόνους πρωταγωνιστές τους χιλιάδες καρναβαλιστές που έστειλαν και φέτος σ’ όλη την Ελλάδα το μήνυμα της χαράς, της αισιοδοξίας αλλά και της αναγέννησης».
Η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη που -και φέτος- μετείχε στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, σε δήλωση της το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, επεσήμανε ότι οι συμβολισμοί του Πατρινού Καρναβαλιού είναι σήμερα περισσότερο επίκαιροι από ποτέ.
«Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στα χιλιάδες παιδιά, στους καρναβαλιστές κάθε ηλικίας που κόντρα σ’ όλες τις συνθήκες σχημάτισαν ένα μεγάλο ποτάμι ελπίδας και αναδημιουργίας. Για όλους εμάς που πιστοί κάθε χρόνο δίνουμε το παρών, κάθε Καρναβάλι είναι καλύτερο απ’ το προηγούμενο. Και πιθανώς λιγότερο καλό απ’ το επόμενο. Η μέρα αυτή δεν προσφέρεται για άλλου τύπου προσεγγίσεις. Είναι ημέρα που η ενότητα και η έκφραση της αναμονής ενός καλύτερου αύριο, κατακλύζει όλη την πόλη και στέλνει μήνυμα σ’ όλη την χώρα και στους απανταχού Έλληνες», ανέφερε στη δήλωση της η κ. Τραχήλη.
Προσθέτοντας ότι «εύχομαι σ’ όλες και όλους Καλή Σαρακοστή και όλοι μας να είμαστε ξανά παρόντες του χρόνου στην αφετηρία».