ΠΑΤΡΑ: Όμορφη έκπληξη Καρναβαλιστών για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο

Μια όμορφη έκπληξη επεφύλαξαν για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μία ομάδα ανθρώπων του Καρναβαλιού.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, μία ομάδα που εδώ και χρόνια ασχολείται με το Καρναβάλι, συμμετέχει και δημιουργεί προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση, επισκεπτόμενοι τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο και σκορπίζοντας χαμόγελα και δώρα.
«Ηταν μια ιδέα που βγήκε μέσα σε μία παρέα, δεν ήταν κάτι οργανωμένο από πληρώματα» επισημαίνει η Νάντια Κωνσταντινίδη. Και έτσι, μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου, επισκέφθηκαν το Καραμανδάνειο, ντυμένοι με πολύχρωμες στολές, ασύρματα ηχεία απ’ όπου ακουγόταν καρναβαλική μουσική και δώρα που μοίρασαν στα παιδιά. Μάσκες, στολές αλλά και διακοσμητικά στοιχεία για τα δωμάτια, αυτοκόλλητα με νεράιδες και πειρατές που έγραφαν «Πατρινό Καρναβάλι» και φτερά ινιδιάνων, ήταν αρκετά για να φέρουν το χαμόγελο στα παιδιά που αυτές τις ημέρες δεν μπορούν να ζήσουν από κοντά το Καρναβάλι των Μικρών ή να κάνουν μία βόλτα στους δρόμους της πόλης.
«Ηταν μια αυθόρμητη πράξη δέκα ανθρώπων. Κάτι που έγινε εθελοντικά και αυθόρμητα» τονίζει η Νάντια Κωνσταντινίδη. Κάτι ίσως μικρό για τους περισσότερους, αλλά πολύ μεγάλο για τα παιδιά.