(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Αποκριάτικος Χορός του Δημάρχου στην αίθουσα «Αίγλη»

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ο Αποκριάτικος Χορός του Δημάρχου Πατρέων στην αίθουσα «Αίγλη» Veso Mare.

Ο Χορός, έγινε για πέμπτη συνεχή χρονιά για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες (AMEA) των ΚΔΑΠ του Κοινωνικού Οργανισμού, τους γονείς τους και τους εργαζόμενους στις δομές αυτές.
Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη ανθρωπιά και ευαισθησία όπου τα παιδιά και οι γονείς τους ξεφάντωσαν με τους ΟΥΛΑΛΟΥΜ STREET SHOW BAND και DJ. Τη βραδιά πλαισίωσαν οι Σχολές Χορού DANCE SPORT HALL της Ελένης Μπαλαφούτη, οι Σοκολατορίχτες και η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης στο χαιρετισμό του τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε πάλι μαζί. Χαιρόμαστε που είστε εδώ συνέχεια και θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια όχι μόνο για σήμερα που είναι μια μέρα χαράς αλλά συνέχεια. Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα πράγματα, ότι περνάει από το χέρι μας να γίνεται κάτι καλύτερο.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Να είστε καλά, να συνεχίσουμε να έχουμε ψηλά το ανάστημα και θα έχουμε και άλλες επιτυχίες για καλύτερο Κοινωνικό Οργανισμό, οι οργανισμοί μας να είναι ακόμα καλύτεροι. Να προχωρήσουμε και ότι επιθυμείτε και σε άλλους τομείς να πάνε τα πράγματα καλά. Καλή συνέχεια και να περάσουμε και σήμερα μια καλή μέρα όπως όμως θα είναι και οι επόμενες».

Παρόντες στο Χορό, ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.