(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το πιο γλυκό έθιμο του Καρναβαλιού – Δυναμική παρουσία, με οχήματα σοκολατοριχτών και Στρατηγούς!

Στο κέντρο της πόλης, όπου είχαν γεμίσει ντόπιοι και επισκέπτες με χαρούμενη διάθεση, πλατιά χαμόγελα, ο σοκολατοπόλεμος, το πιο γλυκό έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού είχε δυναμική παρουσία το μεσημέρι του Σαββάτου στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Τα οχήματα των σοκολατοριχτών συνοδεύονταν από τους Στρατηγούς, το αγγλικό ταξί της Βασίλισσας Ελισάβετ, την … ίδια την Βασίλισσα, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Καρολίνο, τον πρόεδρο-επενδυτή Ντόναλντ Τρομπ και τη σύζυγό του Μελάνι Σουπιά. Και φέτος οι Στρατηγοί σε μεγάλα κέφια κατέθεσαν την πρωτότυπη καρναβαλική πρότασή τους αποτυπώνοντας μια ξεχωριστή πινελιά κεφιού, σάτιρας και διασκέδασης. Οι ανακοινώσεις για τις επενδύσεις στην Πάτρα έγιναν … μεσημεριάτικα καρναβαλικού Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και ακολούθησε πομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο αναλλοίωτος και εξαιρετικά ανθεκτικός στο πέρασμα του χρόνου σοκολατοπόλεμος με τις γνωστές συναρπαστικές ρίψεις σοκολατών από τους συλλόγους «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες» και «Σοκολατοβροχή» έδωσε χρώμα στο κέντρο της Πάτρας με τους σοκολατορίχτες από το όχημά τους να προσφέρουν ευθυμία και να προγλυκαίνουν τον κόσμο ενόψει της ποδαράτης παρέλασης.

To Καλό Καρναβάλι είναι πάντα το Γλυκό Καρναβάλι! Και ικανή και αναγκαία συνθήκη για αυτό είναι ο σοκολατοπόλεμος και οι σοκολατορίχτες που … κρατούν το έθιμο καλά!