(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Οι «Μαχητές» με την παράσταση γίρισε»

Μία εξαιρετική παράσταση που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων θεατών παρουσίασαν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών οι «Μαχητές».
Παρουσίασαν την παράσταση «γίρισε» σε κείμενο, σκηνοθεσία και χορογραφία Μαριμίλλης Ασημακοπούλου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μάρθα Χριστοπούλου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης, συντελεστές, συμμετέχοντες, χορηγούς, όπου ο καθένας με τον δικό του τρόπο έγινε συνοδοιπόρος στην προσπάθειά μας αυτή και ιδιαιτέρως την κα Μαριμίλλη Ασημακοπούλου για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Τέλος, ευχαριστούν «από καρδιάς τον κόσμο που μας αγκάλιασε και μας τίμησε με την παρουσία του γεμίζοντας την αίθουσα του Συνεδριακού.
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Στην παράσταση συμμετείχαν 100 άτομα, 50 παιδιά από το έαρ art studio, 25 ενήλικες και 25 Μαχητές. Όπως είχε δηλώσει στην «Π», παραμονή τη ςθεατρικής παράστασης, η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου «προσπάθησα αυτή τη φορά να φτιάξω ένα στόρι και μια ατμόσφαιρα ασπρόμαυρου κινηματογράφου με στοιχεία μιούζικαλ». Η παράσταση μιλάει για έναν άνδρα «ο οποίος έχει την τύχη να γνωρίσει το κομμάτι που του λείπει, τη γυναίκα της ζωής του, την οποία παντρεύεται και “κουμπώνουν” αμέσως. Ζουν μαζί, έχουν εμπόδια, με πρώτο τη μητέρα του. Κάνουν τρία παιδιά, το πρώτο πάει στους ουρανούς, αλλά αυτό τους δένει περισσότερο και συνεχίζει η ζωή έως ότου “φεύγει” και αυτός».
Την παράσαση ντύνει η μουσική του Μιχάλη Σουγιούλ, ενώ αυτό που μαθαίνουμε μέσα από αυτή είναι «ό,τι ζούμε να το ζούμε με πάθος» όπως υπογραμμίζει η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου και συνεχίζει: «Εδώ γίνονται όλα, αυτή είναι η ζωή».
Και μην φοβάστε. Το έργο κρύβει μέσα του πολύ χαρά! «Εκεί που πας να πέσεις, ξανασηκώνεται ξανά και με εσένα όλοι μαζί» σημειώνει η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου αποκαλύπτοντάς μας πως στο φινάλε καλούνται να συμμετάσχουν και οι θεατές!