Λευκή ισοπαλία για την Παναχαϊκή με Αιγινιακό

Για την 16η αγωνιστική της Football League (πρώτη του δεύτερου γύρου), η Παναχαϊκή φιλοξενήθηκε στο Αιγίνιο από τον Αιγινιακό και το ματς έληξε με λευκή ισοπαλία. Ήταν ένα παιχνίδι που οι «κοκκινόμαυροι» το ήθελαν και προσπάθησαν να το πάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και οι παίκτες του Αιγινιακού δεν τους το επέτρεψαν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν με το μέρος της. Παρόλα αυτά προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όπως και έκανε, ενώ ακόμα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όσες φορές και αν προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Καραγκιόζη, ο γκολκίπερ του Αιγινιακού ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως το γκολ δεν κατάφερε να επιτευχθεί.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά, όμως η ομάδα του Αιγινιακού αντιστεκόταν σθεναρά. Η Παναχαϊκή είχε πολλές καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Καραγκιόζη, όμως όλες οι προσπάθειες δεν είχαν τον επιθυμητό αποτέλεσμα για τους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Έτσι παρότι έψαχναν τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ που ήθελαν. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν 0-0, και η Παναχαϊκή δεν κατάφερε για δεύτερο παιχνίδι να κερδίσει τον Αιγινιακό.

Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):

Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Κολ(58’ Μαυριάς), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός(75’ Μωραΐτης)

Η ενδεκάδα του Αιγινιακού( Τζεμ Καρατζάς):

Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Τσολακίδης, Πολύζος, Παπαδόπουλος(88’ Κούστα), Γρανάδος(56’ Σοφιανής), Βλαχομήτρος.